2023-01-12 169 浏览
行开上环,见到好多花花就吸引了我入去, 本身以为餐厅卖花花打卡gimmick ,但原来食物都性价比高而且好高质❤️lunch set 价钱合理:有汤同饮品lunch时间都有好多人食,岩岩我坐底,别人就吃完,餐厅空间感好大左:粟米忌廉汤入口creamy,而且味道够浓郁💙右:沙律: 罗马生菜配芝麻酱,十分配合,食落爽脆清甜☺️ 香辣蒜香蚬肉意粉上菜嘅时候已经闻到阵阵嘅辣香,点菜嘅时候店员已经讲其实系微辣。食落口真系微辣,但系𠮶种嘅辣令人忍唔住一啖又一啖❤️开头以为得一两只蚬,但原来成碟蚬都系入面,份量劲多☺️ask汉堡包喜欢食burger嘅一定要叫, 牛肉肉质鲜嫩, 而且蕃茄生菜够清新, 粗粗即炸嘅薯条外脆内暖, 最令我surprise 嘅系酸青瓜,餐厅绝不吝啬畀咗整整几条, 食buffet一定要配酸青瓜咁先系一绝左:mocha 朱古力同咖啡嘅配搭啱啱好再加滑滑嘅cream右:baileys latte: 唔系度度都有baileys , baileys同咖啡嘅味道完全配合, 咖啡同平时差唔听唔同平时咖啡冇拉花,而系有图案印出嚟👍 店员话可以印相,甚至乎如果系镜粉都可以印镜相。 不过我自己就由店员帮

lunch set 价钱合理:有汤同饮品

左:粟米忌廉汤
入口creamy,而且味道够浓郁💙
右:沙律: 罗马生菜配芝麻酱,十分配合,食落爽脆清甜

☺️ 香辣蒜香蚬肉意粉

☺️ask汉堡包

右:baileys latte: 唔系度度都有baileys , baileys同咖啡嘅味道完全配合, 咖啡同平时差唔听唔同平时咖啡冇拉花,而系有图案印出嚟👍 店员话可以印相,甚至乎如果系镜粉都可以印镜相。 不过我自己就由店员帮我拣,而店员亦都好窝心帮我拣咗呢张嘅happy New Year❤️

餐厅重推出新菜色:
黑鱼子罗非鱼柳配刁草柠檬汁意粉、黑松露杂菌意粉、麻辣脆鸡条、香辣蒜香蚬肉意粉、
青咖喱牛肋肉焗饭、地中海鸡肉意粉、牛油汁虎虾意粉、日式酱烧墨鱼饼、All Day Breakfast
  • baileys latte
  • ask burger