2020-01-19 51 浏览
花花世界万花筒间唔使会去大角咀𠮶边行街,行过酒店门口见到有间餐厅窗口几靓😀咁就忍唔住入咗去酒店入面去食晚餐呢一间餐厅主要系畀女仔打卡嘅,入到门口已经系万花筒嘅世界喇😁喺香港好少有呢一种类型嘅餐厅多数都要深圳先有㗎佢嘅天花布置得色彩缤纷好有温暖感觉🤪佢嘅餐具都系同餐厅风格互相辉映每一张枱上面都有个万花筒可以去望下,侍应每人畀一杯水佢哋用嘅杯会令到水变成同嘅颜色😉好特别呀事不宜迟我哋嚟睇下今日食啲咩啦😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍烧原只美国春鸡配黑松露酱美国春鸡食落十分香口之余,肉质嫩滑又多汁配上松露蜜糖令到嘅香味更加扑鼻,食落去更加有层次鸡肉系以慢煮方式烹调配合蜜糖汁真系有啲bbq风味香煎带子配黑松露酱意大利粉带子比想像中大只同埋味道浓沃😍本身就已经够为意粉调味😚带子嘅熟度亦都恰到好处唔会好韧😁意粉软硬度适中不过份量就唔多🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩饮品方面我哋就嗌咗比较普通嘅冻柠茶同埋cappuccino佢哋上饮品速度都算快😁😆😆😆😆😆各位女士姊妹~如果你哋都系一样钟意影相打卡嘅话呢度系你哋嘅不二之选🤪记得著靓靓去影相呀地址:大角咀晏架街48号香港西九龙丝丽酒店1楼电话:55963665营业时

花花世界万花筒

佢嘅天花布置得色彩缤纷好有温暖感觉🤪

佢嘅餐具都系同餐厅风格互相辉映

每一张枱上面都有个万花筒可以去望下,
侍应每人畀一杯水
佢哋用嘅杯会令到水变成同嘅颜色😉好特别呀

事不宜迟我哋嚟睇下今日食啲咩啦

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
烧原只美国春鸡配黑松露酱

美国春鸡食落十分香口之余,肉质嫩滑又多汁
配上松露蜜糖令到嘅香味更加扑鼻,食落去更加有层次
鸡肉系以慢煮方式烹调配合蜜糖汁真系有啲bbq风味

香煎带子配黑松露酱意大利粉