最近又去左寻找关于花既Café💐湾仔依间Gary Kwok Flowers & Café本来系一间花店品牌 然后再演变为依家既Café佢周围既摆设同埋天花都有好多唔同类型既干花黎点缀 好适合我地黎打卡😍佢一边系Café 另一边就系花店 食完野仲可以去拣下花买下花店内主要以轻食为主 当然咖啡同甜品应该系最多人拣-🔸Dreamy Bear🧸完全比佢外表吸引左有一只熊仔系一片粉蓝色既云朵上休息🧸☁️熊仔系白朱古力 本身以为会好甜 但系出奇地唔算好甜云朵系柚子mousse 一食落口已经有淡淡既柚子香成件事好开胃 好夏日既感觉-🔸April Blossom🌸佢系以樱花作为主题 就咁望落去好似一球雪糕我一食落去既时候唔知点解觉得好似提子味🤦🏻‍♀️但系后尾睇返先知佢系士多啤梨 但我食唔出依件cake我就麻麻地-🔸Ice Rose Matcha Latte🔸Ice Salted Caramel Cappuccino由于今次佢地同时尚品牌Marni联名合作所以有期间限定既Drink List我地拣左2杯都系Marni x Gary Kwok Special杯Latte有2层色 上面系绿色 下面系粉红色 就
最近又去左寻找关于花既Café💐

依件cake我就麻麻地
🔸Ice Rose Matcha Latte

由于今次佢地同时尚品牌Marni联名合作
所以有期间限定既Drink List
杯Latte有2层色 上面系绿色 下面系粉红色 就咁睇好吸睛
饮既时候搞匀左佢就会变返做全绿色
饮落去有阵阵玫瑰味 比较出d浓d