2022-02-08
黎到元朗见到呢间装修好靓嘅Cafe——Cafe52 @cafe52hk,有兔仔图案元素喺里面,又有花花墙装饰🌸咁靓嘅环境又舒服,就入去食咗个下午茶🐇._.💛|小食拼盘|🍤(薯丝虾、网纸春卷、忌廉蟹肉薯饼、薯角、香茅鱼饼、芝士年糕)小食拼盘种类都算多,有齐六种款式,分量足够两个人食,炸物炸得香脆可口,外层卜卜脆,好惹味呀😋·🐖|烟肉白汁卡邦尼阔条面|🍝🌟可以选择阔条面/意粉/长通粉🌟满满嘅卡邦尼白汁浸满整个阔条面,烟肉同蘑菇数量多,每条阔条面都挂满汁💕仲可以夹杂着烟肉同磨菇食🍄·🐂|肉眼扒配车打芝士 • 忌廉芝士 • 配竹炭汉堡包及薯条|🥐🌟可以选择牛角包/法式面包/竹炭汉堡🌟呢度主菜亦充满惊喜,肉眼扒肉质意想不到咁淋身,牛肉味香浓嫩口,感觉系新鲜嘅牛扒👍🏻芝士切片好大块,芝士控最爱🧀·🍯|焦糖玛奇朵|☕️一上枱卖相都好靓,饮落少少甜,咖啡唔会太苦涩,好好饮👍🏻·🤎|榛子鲜奶咖啡|☕️棒子味香浓,带有鲜奶香味,唔会太苦涩🌟._.@cafe52hk📍Cafe 52📍元朗宏业南街22号虹方地下1号舖
._.
💛|小食拼盘|🍤
🐖|烟肉白汁卡邦尼阔条面|🍝
🌟可以选择阔条面/意粉/长通粉🌟
🌟可以选择牛角包/法式面包/竹炭汉堡🌟
🍯|焦糖玛奇朵|☕️
一上枱卖相都好靓,饮落少少甜,咖啡唔会太苦涩,好好饮👍🏻
🤎|榛子鲜奶咖啡|☕️
棒子味香浓,带有鲜奶香味,唔会太苦涩🌟
._.
@cafe52hk