招聘中
$20,000
月薪 (面议)
2022-11-29 48 浏览
上环一带Cafe云集,每间各有特色今日经过上环新纪元广场抬头一看又发现多一间以花系作主题嘅「 ASK Cafe 」,于是走上去探店一下。地方宽敞舒适又够光猛门口嘅蛋糕已经吸引,细看餐牌咸甜点都多选择, 当中仲有「 打印饮品 」!*No service charge*打印饮品嘅话最好就拣热饮~同埋background清啲、主角唔好太多白色嘅~建议一拣定相,咁去到就可以悭时直接过相比职员啦,仲可以增加打印成功率~《 Mocha $44/H 》 《 Hazelnut Chocolate $40/H 》打印完出嚟真系好靓呀,完全𠮶舍我饮!影像主要系奶泡,厚厚一层口感绵密,饮唔甜度适中又唔会太甜。甜品柜嘅Daily cakes咁靓点可以唔试吓?《 Rose Lychee Sponge $48/pc 》外层嘅粉红色cream带少许玫瑰味,中间海棉蛋糕同忌廉夹杂有荔枝肉,入口清甜不腻~《 Caramel Apple Muffin $32 》职员会翻热松饼,上枱时松软又香喷喷,中间嘅焦糖酱会泻出嚟,觉得好有圣诞嘅感觉。其实呢度有 「 Tea set 💲78-💲268 」配热美式咖啡或热茶;《 Autu
上环一带Cafe云集,每间各有特色

地方宽敞舒适又够光猛

*No service charge*

《 Mocha $44/H 》
《 Hazelnut Chocolate $40/H 》

打印完出嚟真系好靓呀,完全𠮶舍我饮!

影像主要系奶泡,厚厚一层口感绵密,饮唔甜度适中又唔会太甜。

甜品柜嘅Daily cakes咁靓点可以唔试吓?

《 Rose Lychee Sponge $48/pc 》

《 Caramel Apple Muffin $32 》

《 Autumn 秋のWaffle 💲78 》
一份两件洒上糖粉,放喺枫糖浆以上,味道香甜,衬热食时口感微脆而内里松软可口~

+ 《 柠檬茶 💲12 》

下次要再同朋友嚟食!
2022-11-19