2021-11-18 147 浏览
Natura: 初初开张时帮衬过一次,相隔几个月后再来食lunch,无论食物及店内嘅花饰都有转变。唯一不变嘅系午饭时候依然系咁多人😆 午市餐牌选择都几多,有自选、素食、低碳等套餐提供。▫️Low Carb Set (HKD168) - 有汤、前菜、蒟蒻面、主菜 - 所有食物用个木盘装住一次过上,摆盘系几有心思。低碳餐嘅主菜得一款,唔似自选午餐咁有得拣主菜。呢个餐嘅主菜「日式蒲烧鳗鱼」味道中规中矩,只系觉得件鳗鱼薄咗少少。蒟蒻面上放咗少量Wasabi,同埋有一小碗酱汁俾你捞埋一齐食。如果觉得食一碗蒟蒻面系唔够嘅话可以叫店员帮你添加(可以无限添加嘅,我就觉得食一碗已经够晒饱)。 Lunch set唔包饮品,要另叫。我哋每人叫一个set再加饮品人头费已经过$200。⭐️店内设有每位最低消费

⭐️店内设有每位最低消费
午餐