2015-02-23 76 浏览
到凤城酒家提早庆祝母亲节, 同场加影, 有美心西饼赠送的花钻礼盒为母亲节助庆...又钻石又康乃馨, 一睇就知主角系母亲, 但Charming Pink的士多啤梨慕斯+海绵蛋糕, 简直好似系为姪女度身订做咁, 平时1日3餐都唔洗点食o野嘅佢, 抢住食, 食完自己个份都唔够, 仲抢住食我食紧果碟, 姪仔又系Cake Fever, 明明全餐由头食到尾, 都仲可以自己1个KO 3份1个Cake, 你俩姊弟食晒啦咁..个蛋糕卖相真系一流, 好有心思, 味道出奇地好, 海绵蛋糕够松软, 士多啤梨慕斯酸酸甜甜的好开胃, 唔好味嘅话2只Little Monsters又点会抢呀~

2014-05-06
外卖自取