疫情下要同小朋友放电真系非常之伤脑筋😖难得揾到间好靓嘅cafe🌸小朋友又可以玩之余家长重可以坐埋一边一路食🍝一路睇住小朋友玩🤩环境同睇相一样,只系原来playarea唔太大,而玩具都系木玩具🪀,不过就见唔到之前睇相睇过嘅波波池😖而职员嘅态度都良好,差唔多时间就会话俾你听同问吓你加唔加钟。另外都都几干净,有客人走咗之后会清洁枱面同啲櫈,呢样我觉得几唔错👍🏻收费💰平日每位每小时$40+一次性每位$40最低消费假日及公众假期每位每小时$60+ 一次性每位$60最低消费一岁以下免费 上限为3小时Linguine carbonara ($118)🍝呢都麻麻地,面质好淋,个汁太杰了,味道正常😂Penne meatball ($138)🥩茄汁有啲酸,长通粉都几挂汁,肉丸比较咸😖Iced apple green tea ($38)🍹普通苹果绿茶,无乜特别推荐?🟡🟡🟡⚪️⚪️地方好靓,好岩同小朋友影相📸️但食物就一般,不过有小朋友啲家长都不防一试嘅😏

收费💰
平日每位每小时$40+一次性每位$40最低消费
假日及公众假期每位每小时$60+ 一次性每位$60最低消费
一岁以下免费 上限为3小时

Linguine carbonara ($118)🍝
呢都麻麻地,面质好淋,个汁太杰了,味道正常😂

Penne meatball ($138)🥩
茄汁有啲酸,长通粉都几挂汁,肉丸比较咸😖

Iced apple green tea ($38)🍹
普通苹果绿茶,无乜特别