2021-02-26
約咗嗰朋友去cafe食嗰brunch順便慶祝生日,咁岩之前大家都提起過呢間cafe 就一於試試佢啦!😋-平日大約12:30嚟到都唔算多人唔使等位。Cafe整體行英倫風🇬🇧,位置唔算好多,但係燈光同埋裝飾都係比較柔和所以令人覺得好舒服😌-Homey Cinnamon Latte $50朋友叫咗杯honey cinnamon latte! 作為cinnamon嘅愛好者,呢杯咖啡一擺上枱面就已經聞到浸香味!加左蜜糖但係又唔會太甜,想轉下口味嘅朋友可以試吓啊!London $118香草麵包焗得啱啱好!外脆內軟熟 配埋嗰牛頰肉醬汁一齊食非常之夾!由於我同朋友都係好鍾意食包嘅人,所以額外叫多咗份bread and butter嚟食,同樣係值得一試啊!Calcutta $118可以話係非常之有驚喜! 鹹嘅窩夫平時我都唔係鐘意,但係呢個一食落口真係好有驚喜!窩夫入面加咗啲印度香料整成,整體味道都好rich!再加埋啲生菜同羅伯斯即刻食落冇咁漏!雞方面都炸得好好,食落唔會鞋颯颯!朋友食完都一致讚好 ,真係非常之有驚喜啊!😋
Homey Cinnamon Latte $50
Honey Cinnamon Latte