5.28 Happy international burger day! 🍔 适逢国际汉堡日 要介绍吓呢间由英国店主主理嘅 Asia’s top 21 burger! 呢间喺西环开𠮶阵我已经想去食架啦 之后见到佢执咗sad咗 好彩佢喺中环开返! 餐厅exactly喺好多人影相𠮶个壁画对面🙂本身想试48hrs veal jus burger (用48小时反覆烤煮幼牛patty) & fxxk the popo burger (听讲系用催泪弹concept😂) 但已经无供应了咁就试吓burger Classic 2.0 & The Mac Daddy 🍔 个面包有牛油香又松软smash style 牛肉有肉汁又有焦香 加埋热溶了的芝士 好满足 ~前者配house sauce 酸酸甜甜 后者用French dressing 加少少cinnamon 各有各特色🤓薯角用牛骨髓油即叫即炸 香脆又唔算油 都几重牛脂味🐮🍟而且牛骨髓好处多多 食fast food都觉得无咁guilty 😜系香港真系唔知仲有边度会咁整 如果有人知嘅话我知啊🤚🏻

smash style 牛肉有肉汁又有焦香
加埋热溶了的芝士 好满足 ~

薯角用牛骨髓油即叫即炸 香脆又唔算油 都几重牛脂味🐮🍟
系香港真系唔知仲有边度会咁整 如果有人知嘅话我知啊🤚🏻