2019-09-28 653 浏览
英国过江龙 Avobar 🥑 听个名都知道佢系食咩㗎啦,冇错就系主打牛油果,一间健康素食主义嘅餐厅,唔打唔撞去到地库就试咗依间新餐厅先😄店内职员以英文为主,是日过咗午餐时间出边仍有少量人在排队,个人认为安排不够妥善,因为去到餐厅前面见唔到任何相关职员可以查询,职员亦都冇问你人数等等🤔纯粹自动波跟人龙排队🤓分别叫咗Smashed Chilli Avo同Avo Bun Burger🍔 burger 有啲普通,其实两碟嘅材料差唔多,但系我觉得smashed chilli avo好食啲,因为我估唔到chilli系会夹avocado 同sweet potato 😮两样都系我钟意食嘅嘢,虽然觉得食完都唔系好饱😂但系有refresh嘅感觉牛油果控嘅朋友值得一试,虽然总觉得以上食品可以在家制作😂😂
英国过江龙 Avobar 🥑

牛油果控嘅朋友值得一试,虽然总觉得以上食品可以在家制作😂😂
Smashed  chilli  avo
Avo  bun  burger