仲记得第一次黎食系由同事带,自此之后就经常光顾!我非常非常中意呢间店ge面好自家feel,好弹牙!画龙点睛系间店ge英记秘制辣椒油!自问食得下辣ge人,但佢ge辣椒油真系好辣!!但辣得黎同油渣面好夹!!好在佢间店有卖辣椒油,一支支放晒系店面。睇黎辣椒油都几受欢迎!舖头除左油渣面外,仲有好多吾同小食,例如:鸡翼、芝士肠、菜等!同面都几夹!总之,好少食店会令我住荃湾专登黎食,搬左元朗都特登反黎食!好似今晚甘,渣车外卖左3碗油渣面、3份鸡翼(12只)、3份芝士肠(15条)total:$150【可惜好猴禽,挂住食忘记拍照】经济实惠!!好味!备注/提醒:间店开夜晚7点至凌晨吾知几多点(不开日间,不要摸门钉)

经济实惠!!好味!

2017-12-09
外卖自取