2022-09-20 40 浏览
又嚟介绍良心汉堡啦💛!要讲良心汉堡🍔,我自己第一时间谂起就真系Hero’s Friday😍。见好似都有一段时间冇去食,今次难得有机会就当然去再食下其他款嘅嘢食啦🤩。今次我叫嘅配搭都算几特别㗎🥰,如果大家想知系咩,就一定要继续睇落去啦!食物方面☝🏻#全日汉堡($95)首先要讲嘅就一直都想食好耐嘅全日汉堡🤪,因为就咁睇佢个概念图都已经觉得好吸引🤤。我自己就因为唔想食完之后太有罪恶感👾,所以喺落单𠮶阵将原本嘅包转咗做菜包🤣,谂住食起上嚟都会Fresh啲🤭。讲返汉堡入边馅嘅味道先,佢嘅手打牛肉真系好有口感同埋好厚身💛,再配埋溶溶地嘅芝士铺喺上面真系冇得输🧀。本身我都有谂过转咗菜包会唔会令到成个汉堡冇咁饱肚🥬,但系估唔到佢都俾咗好多菜我,叫做可以喺邪恶嘅牛肉同埋健康嘅菜取到个平衡🫡。至于咁差嘅甜薯条都畀到惊喜我✨,餐厅系用咗番薯条去整嘅。要讲最有惊喜嘅位就一定系佢个份量,佢完全系将番薯条塞满入个袋度,令到成个袋劲涨🤤。完全同薯条潮文描述嘅一样😌。蕃薯条嘅味道够晒自然🍠,加上入边系实心嘅。真系食到停唔到口!#英雄炸鸡($52)跟住要介绍嘅就系英雄炸鸡啦🍗。其实之前已经好想试吓佢嘅炸鸡,今次见有机会
又嚟介绍良心汉堡啦💛!

食物方面☝🏻
#全日汉堡($95)

#英雄炸鸡($52)
跟住要介绍嘅就系英雄炸鸡啦🍗。其实之前已经好想试吓佢嘅炸鸡,今次见有机会就当然叫嚟试吓🤭。喺Hero’s Friday 汉堡就真系试过好多次,但系就真系未试过喺度试炸鸡🤣。但系估唔到最后到一样咁有惊喜!我今次拣咗原味炸鸡,另外仲拣咗Hero酱。首先讲吓个炸鸡先🐔,佢嘅炸鸡真系做得好嫩滑🫡,咬开佢发现炸鸡嘅肉汁完全保留咗喺入边🤤,完全唔干。另外佢嘅炸鸡系无骨炸鸡嚟㗎,完全系可以无后顾之忧咁啖啖肉食炸鸡🥹。至于佢嘅Hero酱,我自己就食到系蜜糖芥末酱嘅味道,个人认为都几夹款炸鸡🍗。以呢个价钱有咁嘅炸鸡质素,我自己觉得真系超水准🥰。

当日我系用Hero’s Friday嘅自家app去落单架😌,比起去到先嗌嘢食,真系悭返好多时间。而佢个app已经可以自助落单,够晒方便🤩。另外佢个app仲可以选择全港送货,就算系去到边度都可以食到佢😍。无论系屋企等外卖又或者系外卖自取都得。Hero’s Friday 呢期仲推广会员增值,等你可以试吓升级社区英雄Plan B计划($1000送$300,77折)🦸‍♂️,又或者升级社区英雄Plan C计划($2000送$700,74折)🦸。升级会员之后,仲可以用会员价买嘢食🥳。

评分以🌕表示(满分为5)
卖相:🌕🌕🌕🌕🌑
味道:🌕🌕🌕🌕🌑