黎到深水埗,醒起之前朋友介绍过一间以英雄人物做主题的餐厅。到了门口就见到店内所有装修都系满满漫画风,原来餐厅可以用app落单,以外卖为主,仲要果app入面每星期都更新一堆优惠卷。店员知我第一次试佢地间店,所以超级热情咁介绍,仲要记得旧客钟意食边款,超有亲切感。店中牛肉汉堡选用100%美国顶级纯牛肉制作,还有猪柳和鸡排汉堡可供选购,即点即制的手工汉堡,确保新鲜。以外卖为主。所以我都嗌左两份番屋企同屋企人开心share。屋企人唔钟意饮可乐,所以单点左两款汉堡同小食。 ⦁芝士汉堡(hero酱)$60⦁凤凰汉堡(BBQ酱)$57⦁薯角 $18⦁薯条 $15 两款汉堡都好多酱汁,下次可以少番dd。果牛肉好有咬口,浓浓既牛味,仲要好juicy屋企人超钟意。凤凰汉堡即鸡扒,嫩滑多汁。最欣赏系薯角同薯条,翻到屋企,仲keep到热同脆。 📍Hero's Friday @heros_friday地址: 深水埗福华街157号地下D号舖 想睇更多分享 欢迎follow @sa.foodie.lt#safoodielt #herosfriday #beyourownhero #荔枝角美食 #中环美食 #黄埔

⦁芝士汉堡(hero酱)$60
⦁凤凰汉堡(BBQ酱)$57
⦁薯角 $18
⦁薯条 $15

📍Hero's Friday @heros_friday
地址: 深水埗福华街157号地下D号舖

想睇更多分享 欢迎follow @sa.foodie.lt
#safoodielt #herosfriday #beyourownhero #荔枝角美食 #中环美食 #黄埔美食 #黄埔 #深水埗美食 #深水埗 #Panger #Burger #班堡
2022-07-12