2022-08-29
Hero’s Friday 放假去咗深水埗行下,见到有间快餐店选择种类都几多,而且餐厅个名以超人为名,十分之吸引英雄炸鸡两件大大块嘅炸鸡,佢哋嘅炸鸡系原只嘅鸡扒,感觉食起上嚟非常之有份量配上薯角,绝对系吸引嘅一份快餐猪柳蛋班堡平时喺连锁餐厅都好钟意点嘅猪柳蛋,估唔到今次佢哋仲改良咗用咗两块大大块厚身班戟,食落口果然系另外一种滋味,最重要佢仲可以有朱古力味班戟,依个值得推介薯角另外跟餐$8就可以有大大件薯角,食开就知连皮嘅薯角食起上嚟口感十足今次用左自家app,落单好方便,仲可选择全港送货,边度都食到。即在家等外卖送到(有运费)或手机自助落单到取。而且呢期推广会员增值, 升级至社区英雄Plan B计划($1000送$300, 77折) 及社区英雄Plan C计划($2000送$700, 74折) 。而且升级会员后,仲可享会员价购买食物。
英雄炸鸡
配上薯角,绝对系吸引嘅一份快餐
猪柳蛋班堡
薯角