2022-07-31 49 浏览
位于AEON 入边, 都几容易揾。Order左两杯嘢饮,大约等5分钟,都算快。朋友叫咗伯爵朱古力奶盖,见好多人都推介,我都试上一啖,文字suggest 要饮一下试吓茶味,第一下感觉茶味好浓郁,饮到差不多的时候就绞碎,混合朱古力的香味,朱古力好creamy, 相信小朋友都会好喜欢, 对我来就可能会觉得偏甜同太浓, 下次可以叫少甜都得。我个杯比较清淡,我的确也比较喜欢清淡的饮品。第一下饮落去茶味好浓郁,香香嘅茉莉花味,之后就吸入坚果🌰, 多一种口感。 睇咗poster 嘅介绍,经过嘅种植都非常之讲究,要经过长时间种种、好天气再加上收割技术配合才能获取好的坚果,而感觉上那些坚果真的很新鲜. 整体来说,价钱对得上质素, 在夏天热辣辣的时候饮真系好爽。
位于AEON 入边, 都几容易揾。
Order左两杯嘢饮,大约等5分钟,都算快。

整体来说,价钱对得上质素, 在夏天热辣辣的时候饮真系好爽。