2021-05-05 948 浏览
之前帮衬过佢一次, 试咗佢嘅绿茶味卷蛋, 绿茶味好浓好正😍 偶然喺ig见到佢呢个combination, 焙茶绿茶麻糬(都系最贵嘅combination💰$173), 但系集合咗我最钟意食嘅3样嘢, 所以决定订嚟试吓!🔥.因为系每日新鲜制造, 所以数量有限, 我订咗1个月😂一系门市pickup, 已经忍唔住要即刻返屋企食😂 卖相好靓😍 外面嘅layer系焙茶味海绵蛋糕, 松软一啲都唔dry! 中间嘅cream分别系焙茶同绿茶, 够滑够浓茶味, 但同一时间又唔会撞味, 好match🍵! 加埋烟韧麻糬, 咬口十足😋一打开已经鲸吞半件😂 因为一啲都唔heavy, 食落唔会过甜, 又系新鲜制, 所以冇咁大罪恶感😅 虽然价钱唔算平, 但质素系高嘅
因为系每日新鲜制造, 所以数量有限, 我订咗1个月😂

外卖送餐