餐厅: 茶星人 (西邨街市)
资讯:

我啲咁注重健康嘅人,又点会钟意饮呢啲唔知咩茶!🤭🤭🤭🤣🤣今次有人万岁,当然唔会客气!😎🧋同事话呢间茶星人好正! 🔍🔍🧐真心! 以我真系唔多好呢类茶嘅,都觉得好饮!😋😋🤭茶类选择花多眼乱;独特海盐奶盖,味道、口感都调较得好吸引! 😍😍😍水果茶非常足料,推介👍👍👍💕💞✨ 芝芝火火 🧀🧀🔥🔥火龙果非常足料,配上芝士奶盖,整个组合非常吸引!👏👏😘✨ 芝芝桃桃 🧀🧀🍑🍑同样桃桃足料,奶盖惹味!✨ 芋泥系列(热饮) 💖💞芋泥配牛奶或配茶都好饮!芋头味好香,足料又好味,芋泥控最爱! 😋😋😋✨ 个人喜好,走甜+蜂蜜爆珠,甜度啱啱好唔会过甜,又饮到原味,爆珠口感够过瘾!。🍯☄☄✨ 仲可以加珍珠,有咬口!😋🧋总之呢个👽茶星人👽的确有水准,随便拣自己心水就OK!👌
我啲咁注重健康嘅人,又点会钟意饮呢啲唔知咩茶!🤭🤭🤭🤣🤣

今次有人万岁,当然唔会客气!😎🧋

同事话呢间茶星人好正! 🔍🔍🧐

真心! 以我真系唔多好呢类茶嘅,都觉得好饮!😋😋🤭

水果茶非常足料,推介👍👍👍💕💞
✨ 芝芝火火 🧀🧀🔥🔥
火龙果非常足料,配上芝士奶盖,整个组合非常吸引!👏👏😘

✨ 芝芝桃桃 🧀🧀🍑🍑
同样桃桃足料,奶盖惹味!

✨ 芋泥系列(热饮) 💖💞
芋泥配牛奶或配茶都好饮!
芋头味好香,足料又好味,芋泥控最爱! 😋😋😋

✨ 仲可以加珍珠,有咬口!😋🧋

总之呢个👽茶星人👽的确有水准,随便拣自己心水就OK!👌

外卖送餐
  • 海盐芝士奶盖