2019-06-19
返工得一条友想饮茶可以点算好?自己一个去茶楼又好过有点儿奇怪,但又为左止止瘾,所以走左去唐记买啲一盅两件止止咳~-☆ 凤爪排骨饭 HKD$26以26蚊既价钱嚟讲绝对合格,份量都算几多,凤爪同排骨都算入味,食到有豆椒香味,凤爪非常腍身,排骨有我至爱既软骨,食完觉得开心又满足👍👍-☆ 煎锅贴 HKD$15/3件香煎风味有好几种产品推出,例如香煎韮菜包、葱油饼等。今次食左煎饺子,饺子皮厚薄适中,皮煎得香脆,大只厚实,内馅系椰菜同猪肉,略嫌少油,但不错的。-☆ 鹌鹑蛋烧卖 HKD$18估唔到依家无乜酒楼有,唐记哩度都有👍 3粒大大粒,烧卖亦唔多肥肉,味道同以往喺酒楼既差唔多,推介大家可以一试。-☆ 红豆包 & 叉烧包 各HKD$7.5唐记既红豆包真系第一次食,平时唔太嗜甜味包既我都好钟意,搣开入面见到爆多馅,好多红豆蓉亦有粒粒红豆,唔会太甜,几好食嘅!另外仲买左个叉烧包冻包,留嚟下午茶蒸熟佢食,软绵绵又香喷喷,正🤤👍-☆ 红豆钵仔糕 HKD$7.5估唔到咁好食,超级多红豆,多过出面其他舖头好多!质地够软腍,亦唔会太甜,有个胶兜装住,仲可以用匙羹哔嚟食,够哂方便就唔怕整污糟对手啦🤗-☆
☆ 凤爪排骨饭 HKD$26
☆ 煎锅贴 HKD$15/3件
☆ 鹌鹑蛋烧卖 HKD$18
☆ 红豆包 & 叉烧包 各HKD$7.5
☆ 红豆钵仔糕 HKD$7.5
☆ 海盐柠檬柚子蜜 HKD$9
依家做紧推广价算几抵饮,咸咸地酸酸甜甜,几醒胃,个樽底仲见到有好多柚子碎,真材实料👍
完全过足点心瘾,价钱大众化,味道又不错,一个人食lunch以后就唔怕唔知食乜啦~