2019-06-13 614 浏览
Simply life 系我心中评价好好,九龙塘果间食过几次晚饭,朋友生日,家庭聚餐,肉扒,鱼扒,大啡菇都做得好好,旦糕更加吾驶讲,必食啰😍😍。睇到有afternoon set , 个价钱咁吸引,真系要会一会。3点正系门口襟左张飞,门口有十几人等,但其实入面系近乎清场,侍应就2张2张枱逐一安排入座。哗,安排左窗边嘅2人枱,个落地大幕墙玻璃,令到个人好好feel, 就算吾系有咩靓景,只系对住个地铁站😂😂😂 全部都系48蚊包一杯drink牛油果酱牛肉burger 配香辣薯条热柠茶个包味道整体应该系可以,但个人对于肉膻味系好敏感,所以我就觉得麻麻墨西哥鸡肉薄饼配香辣薯条冻果茶个薄饼吾系脆又吾系好软,好奇怪,但个酱汁好味嘅,2个餐嘅薯条一样,味好浓味,吾系脆嘅。最好味系杯果茶,加左2片薄荷叶,清甜清新!

全部都系48蚊包一杯drink

牛油果酱牛肉burger 配香辣薯条
热柠茶
墨西哥鸡肉薄饼配香辣薯条
冻果茶

最好味系杯果茶,加左2片薄荷叶,清甜清新!

2019-06-13