2024-08-31 1819 浏览
女侍应由打电话confirm 到去到现场食饭到走都冇”服务”。讲嘢冇礼貌,冇笑容,黑口黑面问佢有冇drink list, 拎左本wine list比我,问佢有冇soft drink佢反我白眼🙄 话: 我地得wine list。应多句都废时,我再问落去先答我,有橙汁汽水个d啰~其实当晚入座𠮶时都系得返四五枱,明明有好多梳化位同侧边位,偏偏俾咗一张最近一入门口路口位,坐边又冇乜所谓,亦都冇要求转位,但系见到呢个服务,真心觉得系咪就睇唔起香港人?但系对住另外一枱外藉客就鞠躬笑晒口。对答亦都有尾音有高低好主动讲嘢倾偈。咁我系咪净系可以带我个d外藉朋友去食先会有好嘅服务?五六千蚊一餐饭俾钱买难受劝大家唔好黎,去过唔少酒店同埋米芝莲餐厅食饭,人哋国金轩,龙景轩服务真系一流食物方面水准都可以,如果唔计呢个女侍应其他服务都唔错,起码识讲Bye Bye,依个女侍应系签完单,一是连一句多谢晒Byebye都冇讲😒😒
讲嘢冇礼貌,冇笑容,黑口黑面

咁我系咪净系可以带我个d外藉朋友去食先会有好嘅服务?

2024-07-25