2022-08-25
🍴美国重量级•爵士西冷 配意粉 $98开心指数:🍭🍭🍭🍭(5️⃣🍭最开心)☺️果然系重量级,大大块牛扒喺热辣辣嘅铁板上,倒入茄汁发生滋滋声,系独有嘅港式铁板餐上演嘅声乐😆😆🥳🥳加埋意粉,男士一定够饱🤪🤪👍👍🍴招牌王牌杂扒 配薯菜 $88开心指数:🍭🍭🍭🍭(5️⃣🍭最开心)王牌果然系丰富啲,哩个杂扒有齐猪扒、鸡扒、法兰克福肠、太阳蛋🤤🤤又系一倒个汁就发出滋滋声,再次表现一场声乐😆😆🥬郊外•油菜 $22开心指数:🍭🍭🍭🍬(5️⃣🍭最开心)见冇菜食唔健康,所以叫左两个油菜,一人一碟,但系碟菜有少少失色,可能铁板令人太兴奋了,但系要一赞个腐乳汁系有制作过,唔系一味死咸嘅腐乳🫡🫡🤤🤤🥤特盛综合水果茶XXXL $48开心指数:🍭🍭🍭🍭🍭(5️⃣🍭最开心)哩杯饮品吸精度极高😍😍我同朋友都即刻举机影影影🥳🥳大大杯,啱哂想倾吓心事嘅人边饮边倾一定够饮🤪🤪🤣🤣杯茶唔会死甜,饮得出健康嘅味道😆🤤🥤龙凤 .大柠乐 $16开心指数:🍭🍭🍭🍭🍭(5️⃣🍭最开心)哩个真系大柠乐呀🤣🤣🤣🤣🤣🤣因为,有两罐可乐架😂😂😂好正呀😍😍衬返水果茶一啲都唔会输气势😂😂
开心指数:🍭🍭🍭🍭(5️⃣🍭最开心)
🍴招牌王牌杂扒 配薯菜 $88
开心指数:🍭🍭🍭🍭(5️⃣🍭最开心)
🥬郊外•油菜 $22
开心指数:🍭🍭🍭🍬(5️⃣🍭最开心)
🥤特盛综合水果茶XXXL $48
开心指数:🍭🍭🍭🍭🍭(5️⃣🍭最开心)
🥤龙凤 .大柠乐 $16
开心指数:🍭🍭🍭🍭🍭(5️⃣🍭最开心)