2021-09-04 40 浏览
又系回复返正常生活嘅时间送小朋友去学跳舞系将军澳,一定要揾嘢食㗎😋今次呢想食鱼蛋粉😁😁但系又想食奶酱多㖞🤔🤔竟然畀我揾到一间又有鱼蛋粉食又有奶酱多又有焗饭食㗎 😍我哋今次呢就叫咗个芝士猪扒焗饭、鱼蛋河,跟住就仲有叫咗奶酱多同占酱多添,配埋两杯嘢饮汔水同冻 柠檬茶㖭🤩🤩鱼蛋粉好快就嚟咗啦😁好大碗呀😍两份食都得💯 d鱼蛋好弹牙,仲有鱼片头同鱼片,多𩠌㖞🤩我个小朋友要食饭,呢到仲有饭同茶餐厅精选 西多奶油多乜嘢都有👏👏 叫咗个芝士猪扒焗饭劲大兜呀💖啲猪扒劲多👍 啲芝士同埋蕃茄酱喺上面搞到啲饭呢劲好味呀 ,哗!睇下好大块猪扒呀仲好多饭添👏 啲饭仲炒底㗎冇得输啦💯💯奶酱多我个女嘅至爱好多酱 “正” 少少脆占酱多好耐冇食过喇😍啲果jam好正呀😋炸鱼皮“脆” “入味”yummy

仲好多饭添👏 啲饭仲炒底㗎冇得输啦💯💯

奶酱多我个女嘅至爱好多酱 “正” 少少脆