上星期六晚黎呢度食饭, 订枱时已经讲明六点半枱要八点前交回, 而家好多食肆都系咁, 尤其沙田区人气更旺.黎到齐人已差不多六点九, 个女待应系度劲sale佢地唯一一个套餐, 可能因为套餐全部预先煮定可以快d, 但因为个套餐d𩠌大部分都系海鲜, 屋企有人唔食海鲜, 故决定散叫, 个女待应就立即唔开心. 叫咗六, 七个小菜, 半只烧鹅, 一个人参炖乌鸡汤, 半打炸馒头同半打寿包.食物味道一般, 个汤劲多味精($98), 但炸馒头同寿包就唔错. 因为有小朋友, 佢地食得比较慢, d待应由七点几开始就不停黎换骨碟同收碟, 到底系service好定系想令我地有压力, 快d走呢? 最后未够八点就埋单走人. 其实d食肆好多时话几点交枱, 都会有半个钟俾你走盏, 但呢间就不停咁俾压力人. 虽然佢地service唔算差, 但食物亦唔算好, 有时食餐晚饭都系想倾吓讲吓啫! 食都咁怱忙以后都米搞.