餐厅: 太興 (瑞生樓)
资讯:

餐厅: 太興 (瑞生樓)
资讯:

2019-10-09 435 浏览
约了好友早餐,早上荃湾除茶餐厅都无乜选择,佢比我早到拣咗呢间,我到时门面光鲜,入内间成小卡位,桌椅都好密集,走道一个人行都紧贴,早餐都是港式大路早餐!鲜茄蘑菇汤通粉($36)白有柄胶碗,蕃茄汤几浓,有茄肉,不会太酸,蘑菇竟然系新鲜蘑菇片(加分)通粉弹牙!好味煎熟蛋多士(跟餐)两只熟蛋几大只,蛋黄仲有啲溏心(即系熟但唔干)多士牛油分上(赞👍🏼)几松脆好味热柠茶(跟餐)正常茶餐厅茶底,浓而不涩!好味朋友食:轻盈香辣肉碎札肉汤通粉($38)炒蛋多士(跟餐)奶茶(跟餐)食物几好,店员姨姨勤快,基本上一完成一碟/碗都即刻收走,拎走前会问一声!水准不错的港式早餐
熟蛋多士

热柠茶

热柠茶(跟餐)正常茶餐厅茶底,浓而不涩!好味

朋友食:
轻盈香辣肉碎札肉汤通粉($38)
炒蛋多士(跟餐)
奶茶(跟餐)

水准不错的港式早餐

2019-10-08
$36 (早餐)
热柠茶