2019-05-20 627 浏览
原本想去Robuchon食下午茶,点知执左!失望之余记得附近开左十几年间Niji,以前都ok,事隔多年,就试下再帮衬下。点知,服务差好远,一吐气,决定下次都唔再帮衬。1. 行过时将抺枱布fing左落客人头都唔知(地方挤迫,其实都唔应该咁大动作)2. Order了热咖啡但俾左冻咖啡,可能d伯伯侍应听唔清楚,我话俾左错左,但我朋友话算,佢地都冇唛表示3. 冇俾下午茶餐牌。果时2:45pm, 我地刚刚order左野食,就见隔离枱客人主动问,侍应先至拎出黎。我地才知有下午茶炸猪排三文治同Cappuccino 卖相ok, 但味道一般,性价比较低地方一般,近边边的位置,与出面shopping路过的人好近,真系随时俾人睇到食唛又喷到口水。坐入面又真系好热......

2019-05-19
下午茶