我地當天點了三個dinner set, 一個主菜是龍利柳,兩個主菜是什麼黑豬柳。dinner set包一個湯、三個前菜、主菜、甜品及一杯飲品湯是唔記得咩瓜湯,無味道。三個前菜,一個系兩片好薄三文魚魚生。另一個系几片燒有機菜,無味道。再一個系意粉,有D辣,勁多油。 主菜份量極細,完全無汁得少少油,魚豬柳同豬柳都系無咩味道。甜品係Tiramisu cake,得1x1x1.5吋,勁凍,充滿水分,無辦法食完。飲品起碼系熱的,不過都系無咩味道。成二百几一個dinner set,十分唔底。食材算系唔錯,但系個廚就真系唔得。最後要去Tong Wong食個甜品至飽。PS:唔明白之前D食評,內容系唔滿意都比個笑臉。唔該唔好誤導大家,我就系見5個笑臉無細看食評就衰左。
湯是唔記得咩瓜湯,無味道。
主菜份量極細,完全無汁得少少油,魚豬柳同豬柳都系無咩味道。
飲品起碼系熱的,不過都系無咩味道。
最後要去Tong Wong食個甜品至飽。