2014-07-14 238 浏览
工作中嘅午餐!到场已经九成满!为咗要睇车!等到窗边大卡位!地方普通茶餐厅格局,几干净!不过无😋厕所!要行到几远商场内嘅公众厕所!位置唔方便同几污糟!叫咗:越式九层塔猪颈肉炒米粉($35)--跟餐罗宋汤热柠水先上个汤!温度够热!但比平时浠!同埋味道淡咗!而且汤料亦少了!热柠水正常到个炒米粉上枱!居然卖相唔错!好干身!睇得出即炒!米粉炒得松!唔干又烟烟韧韧!猪颈肉切条!爆香过!唔会过咸!亦唔会干嚡,自己好钟意九层塔独特嘅香味!不过呢度九层塔放得唔算多!幸好整体炒出来个效果好!唔错!食物好快上,上碟时连辣椒酱一齐上!但到同事都系食炒粉面!就无跟上辣椒酱!可能个别侍应细心度不同,侍应都好爽手勤快!我揾到个卡位都即刻帮我收拾好!

叫咗:
越式九层塔猪颈肉炒米粉($35)--