好啦,今日我要同大家讲讲Tea WG嘅茶味雪糕啦,真系正到爆炸😍!首先,1837 Black Tea雪糕一试,即刻溜入心坎,朱古力味🍫包裹著微妙嘅茶香,每一啖都系惊喜满载!啖啖层次分明,甜而不腻,简直系味蕾嘅狂欢!跟住转战Singapore Breakfast tea,人哋话似食茶包,点解?因为茶味劲到飞起🚀,后来仲有意想不到嘅清新薄荷味,真系清新爽口到一个新高度!包装?哗擦,精致得黎,每个细节都咁考究,佢嘅啡糖木棒都系咁心思。而家谂起个茶冻饮,呀喂,虽然少咗啲层次,但清凉解渴得黎不失为一个夏日消暑好选择!茶叶嘅选择多到你眼花缭乱,我就跟个人喜好试咗果香嘅The Bellini,蜜桃香气正到喊!睇完我嘅食评,你仲唔试下?快啲去感受下Tea WG嘅茶香魅力啦🍑🍵🤩!