今日到荃湾揾好姊妹 girls talk, 无意中揾到呢间小小甜品店。打开meun甜品选择多得过份, 中、西、港式样样齐, 真系令人花多眼乱呀!追加选项亦相当丰富。好似我咁心多多, 想食杂果西米露, 但又想食芋圆咁点算好?加几蚊追加就满足晒啦。呢碗西米露, 非常足料, 满满嘅水果, 加埋我最爱嘅芋圆后, 有齐红、橙、黄、绿、紫, 实在忍唔住要畀相机食先呀。西米粒粒分明, 软硬适中, 甜度亦恰到好处, 食落每一啖都充满甜美鲜果, 够晒满足!食到一半, 厨房传来阵阵牛油香气~~窝夫出场啦。 热哄哄嘅窝夫, 格仔又大又够深, 形成大范围嘅脆壳面, 焦脆中带松软感, 口感极佳, 配上冰冻雪糕, 简直令人无法抗拒!
打开meun

野莓窝夫

食到一半, 厨房传来阵阵牛油香气~~窝夫出场啦

野莓窝夫