同两个中学同学耶诞前食餐饭~庆祝耶诞~我话想食越南菜.于是黎左呢度试试~~平日晚上7:30到达, 已经差唔多爆满. 内部装饰几有越南风味~~不过灯光偏暗~~叫左:柚子虾沙拉: 唔错~~D虾几新鲜~~不过份量细左D~~黑芝麻虾春卷: D虾几弹口~~夹著生菜吃~~再配鱼露酸辣汁~~唔错~~咖哩鸭煲伴法包: 呢个麻麻地~~好普通~~而且D咖哩汁太甜~~法包唔够香~~牛油鸡翼: 一客4只, D鸡翼超大只, 好有牛油香味, 我食左两只~~嘻嘻~~越南檬要: 唔识咩叫”檬要”, 不过见到好多人叫, 所以都叫左碗~~原来系蟹+番茄汤+通菜+檬粉等等. D番茄汤超鲜甜, 好正~~只蟹都有D蟹膏~~$45一碗真系 “好康”!越南烤鱼: 用锡纸包住烤, 加D好有椰子香味既汁~~都几好~~最后紧系要饮杯滴滴咖啡啦~~香浓既越南咖啡加炼奶~~VERY GOOD~~
同两个中学同学耶诞前食餐饭~庆祝耶诞~我话想食越南菜.

于是黎左呢度试试~~

叫左:

柚子虾沙拉: 唔错~~D虾几新鲜~~不过份量细左D~~