2022-06-09 73 浏览
我与懵佬又来一敞柴湾去荃湾揾食旅程真的...为左食,可以去到几尽。话晒都算系"小长征",就早大约2星期左右,预约特色既{露营塌塌米}位置尽情打卡吧!Corefy 内部装潢结合左好多元素:有民族风既地毡同Cushion、日式塌塌米、简朴既小帐幕…再者占约五千呎既地方,就算全场满座***座位之间都有足够既空间感。餐厅位于较多车房、汽车用品地带的享和街相信爱车人士都唔会陌生吧!加上Corefy欢迎携带宠物,于炎热既天气或雨季有室内既宠物友善餐厅买少见少单单呢点就值得推介!Corefy 有专为毛孩准备的专用櫈*坐位较矮小的,适合中/小型毛孩使用真系好贴心既服务!------------------------我俩点选了---------------------------〉瑞士鸡翼(5只)配薯条〉全日早餐(All Day Morning)〉自家制蕃茄肉酱长通粉〉美式咖啡&焙茶特饮整体味道唔错,较为推荐【自家制蕃茄肉酱长通粉 & 焙茶特饮】焙茶特饮———内里既焙茶啫喱真系茶味浓郁食唔停口---------------------------------------------
我与懵佬又来一敞柴湾去荃湾揾食旅程
真的...为左食,可以去到几尽。
尽情打卡吧!
餐厅位于较多车房、汽车用品地带的享和街
相信爱车人士都唔会陌生吧!
买少见少
真系好贴心既服务!

〉瑞士鸡翼(5只)配薯条
〉全日早餐(All Day Morning)
〉自家制蕃茄肉酱长通粉
〉美式咖啡&焙茶特饮
焙茶特饮———内里既焙茶啫喱真系茶味浓郁
食唔停口
--------------------------

食饱饱~时间尚早~仲可以到附近既南丰纱厂拍下拖添!!!
美式咖啡
焙茶特饮
自家制蕃茄肉酱长通粉
瑞士鸡翼(5只)配薯条
全日早餐(All Day Morning)
2022-04-03
美式咖啡