2022-01-20
之前系尖沙咀食过,觉得好好,于是经开荃湾再战,结果有啲失望。今次同上一样,都系叫左特上寿司盛盒,除咗海胆之外,其他寿司都保持水准,同第一次食一样都系咁新鲜大份。但今次海胆军舰真系吓亲我,一入口就有阵臭味,浸味太浓烈,唔单只系唔新鲜,有机会变咗质😵💫 但除咗海胆之外其他都好食,特别系我最钟意嘅带子!朋友叫左梅,都觉得好食👍🏻之后追加左个三文鱼子茶碗蒸,个蛋好滑,入面啲料都好丰富,连虾都有2只,值得一试!最后仲叫左软壳蟹手卷,反而就比较失望,紫菜淋左,软壳蟹食落都唔香,连沙律酱都冇😢之前喺尖沙咀分店食坐过吧枱,感觉好好,望住啲师傅认真制作,有种食omakase嘅感觉!但今次坐餐枱,比上次闷啲,加上周围既人倾计比较大声,所以就差啲😢 建议要request坐吧枱呀!
朋友叫左梅,都觉得好食👍🏻