呢间餐厅有小菜、粉面 串烧同火锅食😋一间店有咀多款式真系正呀😍主打系鸡煲、烤鱼及酸菜鱼👍🏻👍🏻凉拌小食唔错有土豆有云耳少少辣好开胃😊我地拣左食放题佢可拣(鸡煲、烤鱼及酸菜鱼)食完打边炉😍放题有几个价钱,我地拣左有海鲜食,以上仲会有一碟靓靓牛小排同一碟海鲜😍鸡煲有好多味选择,我拣左奇味鸡煲,黎到超大煲🙈奇味酱汁整得好唔错👍🏻鸡又好好嫩滑,好钟意佢既酱汁👍🏻👍🏻👍🏻佢既牛小排切得好薄好大块,食落有油花但一啲都唔肥腻唔错唔错👍🏻海鲜都好夸张嫁🤭好每一款都好大只同大粒🤤带子同蚝都好鲜甜😋鲍鱼非常干净同弹牙👍🏻虾好巨型,成只碗咁大😆佢仲好鲜好弹牙😌火锅配料必试云吞系佢自家制下皮薄馅靓,非常足料⭐️佢仲有好多款唔同配料岩晒唔同好味既人👍🏻每位包一杯无酒精饮料小童半价(身高1.3米或一下)「点赞分享社交平台」(免费升级特大杯饮品)黎到我地擘大个口哗左几声🤭佢特大杯真系好大杯😆😆大型啤酒杯咁😍记得比like加大呀😊
主打系鸡煲、烤鱼及酸菜鱼👍🏻👍🏻

凉拌小食唔错有土豆有云耳少少辣好开胃😊

火锅配料必试云吞系佢自家制下皮薄馅靓,非常足料⭐️
佢仲有好多款唔同配料岩晒唔同好味既人👍🏻