2022-07-29
云家系我最钟意嘅米线舖🧡每次米线瘾发作就会特登过黎食😋跟住google map行个地址都易揾😆远处见到好多红灯笼挂系门口就知就快行到去云家喇🐣🐟鱼肉春卷米线 酸辣小辣 $39+🥤冻阿华田 $12汤底够酸同埋好惹味😻而且浓郁得黎又唔会过油🧡汤嘅色泽望起嚟都好吸引!云家嘅小辣系三哥嘅十小辣💗小辣对我黎讲系岩岩好!🤤有少少辣味又唔会食到个胃唔舒服~米线方面~呢度啲米线系幼身米线🥴我最钟意食幼身米线因为可以挂多啲汤汁🤤呢度嘅米线唔算系好弹牙🐥可能系因为煮耐左少少🤏口感系弹牙同开始变淋嘅中间位🤭但系整体黎讲系唔错的!今次净系叫左一个𩠌🙈因为每次叫两个𩠌都会好饱🤭我最钟意食呢度嘅鱼肉春卷🤤基本上每次黎都系叫呢个𩠌🐟鱼肉春卷嘅口感好似食嘅墨鱼丸咁😻好软又有少少粘粘地嘅感觉🥴而且好香鱼味🤤jeng!注意⚠️唔钟意食芫茜嘅朋友记得叫走芫茜呀🤭好食指数👅: 9/10推荐指数👍🏻:10/10
🐟鱼肉春卷米线 酸辣小辣 $39
+🥤冻阿华田 $12