2024-09-14
琴晚我同老公喺呢度食晚餐,入到门口见餐厅嘅装修简洁,环境唔错,价钱又OK个㖞,我哋就放心食啦!黑毛和牛4款◆肉眼、牛肋肉、肩胛肉、一口牛,呢4款黑毛和牛油花分布均匀,肉质柔软,烧嘅时候香味四溢,食落口满足感爆棚!2色葱花牛舌(盐味)◆首先我哋试咗2色葱花牛舌,牛舌切得薄薄嘅,洒上盐味调味,再配埋两种葱花,可以食到两种唔同嘅口味,好嫩滑,入口即溶,真系一流!原只鱿鱼筒 ◆之后就烧咗原只鱿鱼筒,鱿鱼肉质嫩滑,烤得香喷喷,食落去每一口都好Juicy,好鲜甜,我食咗好多。海虾◆海虾烧到啱啱好,外脆内嫩,肉质鲜甜弹牙,虾甜味十足,食过一次就忘不了,真系一啖未够,又再来一啖。菠萝◆新鲜菠萝甜美多汁,烤过之后更加提香解腻,食完烧肉嚟一嚿真系啱晒,清新嘅口感简直系绝配,食落好refresh!青口◆青口鲜甜多汁,又大又肥美,烤过后充满香气,食落口又滑又嫩,真系滋味无穷!香葱牛腹肉碎寿司◆牛腹肉碎寿司香气扑鼻,牛肉同寿司饭兼顾咗肉香同米嘅甜味,加上香葱更加提味,每一啖都满足。
2色葱花牛舌(盐味)◆
原只鱿鱼筒 ◆