2023-11-27 1137 浏览
📍云南过桥米线 (荃湾)荃湾享和街96B号地舖==============================呢间米线铺系享和街街头唔系太起眼,但因为一朝早无咩选择,禁岩又见佢开左门,所以就入去食个早餐,估唔到揾到间正野🥰🥰==============================1️⃣猪手萝卜酸辣小窝米线🍜汤底你好香浓略带少少香料味,我叫左少辣但真系好少,要另外再加辣椒油🤣同埋本身个汤底都唔系太酸,所以每枱都有樽醋系到可以自己加几多都得,加完醋同辣椒油之后成碗面变左劲好食,猪手同萝卜都好入味😋2️⃣韭菜饺鸡丝小窝捞米线捞米线ge 汁好香浓猪骨同香料味,韮菜饺🥟虽然冻左d,但馅料都好好味,系菜多过肉果种饺子,鸡丝因为比漏左后补返,份量都好多😍3️⃣热柠茶/豆浆饮品方面就正正常常
📍云南过桥米线 (荃湾)
荃湾享和街96B号地舖

1️⃣猪手萝卜酸辣小窝米线🍜