~ 避风塘炒蟹🦀细佬最钟意就系避风塘炒蟹🤫,呢到绝对冇令佢失望呀😝。炒得好有镬气👍🏻,而且只蟹好新鲜大大只又鲜甜😋。大量嘅炸蒜粒够哂惹味🔥,就咁试咗几粒都好正(食得落可以攞埋嚟送饭😎)。大家如果想食嘅话就记住要打电话预先预订啦📲。~ 蜜椒薯仔牛柳粒($128)🥩平时食大排档都成日会叫呢样𩠌😌,但系真系第一次见咁大碟咁足料😲。薯仔粒炒到个表皮脆脆地,加埋蜜糖🍯真系食到停唔到口。牛柳粒都够哂入味😚,加埋芝麻同黑椒令到味道更加丰富😋。~腐乳炒通菜($88)🥬呢碟又系劲大碟😂,我地望到已经心念肯定食唔哂😅。望到咁翠绿就知d通菜好嫩身😚,配埋腐乳果然系冇得输嘅经典呀😎。~ 干炒牛河($60)🍝突然见到Menu有呢个就好想食🤤 ,谂住三个人食少啲白饭一定食得哂😌,点知三碟𩠌都大大碟🤣。干炒牛河镬气十足🔥,最重要夹起都唔会见到成浸油好难得👍🏻。同埋呢个价钱又有饮品夜晚嚟讲真系好抵🙌,仲要系高质嘅🤓。~冻柠茶
~ 避风塘炒蟹🦀

~ 蜜椒薯仔牛柳粒($128)🥩