2023-07-22 887 浏览
已经系二访嘅留白,餐厅座位唔算多,但枱同枱之间唔会太迫,好适合一个人去享受自己me time嘅café😌佢哋最出名嘅系bagels🥯,今次我拣咗慢煮牛🐮,个馅包咗沙律菠菜、忌廉芝士、车打芝士同埋牛肉。旧bagel好烟韧,上面仲有黑芝麻调一调味,慢煮牛斋食嘅话系冇乜调味,但系配埋cream cheese同车打芝士一齐食成件事系啱啱好! 其实除咗bagels之外,我觉得佢哋嘅意粉都好值得推介👍🏻✨上次试咗黑松露杂菌意粉,一上枱就好香黑松露味,同埋睇样都已经feel到佢好重料,结果越食系越多杂菌系底😂钟意食黑松露嘅朋友,食完依碗意粉一定会觉得好满足🤤饮品方面,分别试过latte同matcha latte,可以见到佢哋嘅奶泡打得好smooth,拉花拉得好靓好细致😍下次三访要试埋佢哋嘅甜品先得!😆😆
慢煮牛bagels

黑松露杂菌意粉