2020-03-14
今日无意中揾到间声称系一人厨房嘅黄店,无论plating定食物都好岀色呀,同埋都无想像中咁慢,根据openrice嘅rating来睇,似乎未系太多人熟悉呢间餐厅,大家快啲同我推爆佢呀🔥🔥🔥牙买加酱烧荷兰猪扒🐖。诺曼第忌廉意粉🍝。蜂蜜脆法包🥖。日本海蜇沙律🥗$68🥗:个酱好开蜇,加埋海蜇好有口感,无谂过可以有咁嘅配搭🥖:超脆,加埋蜜糖味道好特别好夹🍯🐖:好嫩口,一啲都冇小金最怕嘅干干柴柴感,而且都做到少许juicy嘅感觉,加上系汁真系好好食😋🍝:意粉感觉overcooked左少少,食落有啲淋,无乜咬口,个汁感觉上有啲淡煎封纽西兰青衣鱼柳🐠。盐烧牛脷🐂。rosemary sauce配有机沙律菜🥗(或配香料炸薯条或白饭)$78🐠:煎得好香,好入味,系细块左少少同有少少散🐂:外脆内软嘅口,简直食到停唔到口套餐包汤及饮品(冻饮+$2)是日餐汤:粟米忌廉汤🌽虽然无粟米粒无乜口感,但味道中上,绝不马虎架是日推介饮品:热蓝莓茶(亦有冻嘅提供)🍵几特别,好大杯,好香蓝莓味又唔太甜
🥗:个酱好开蜇,加埋海蜇好有口感,无谂过可以有咁嘅配搭
🐠:煎得好香,好入味,系细块左少少同有少少散
🐂:外脆内软嘅口,简直食到停唔到口
套餐包汤及饮品(冻饮+$2)