2022-05-14
呢间舖头虽然座落喺荃湾一个唔太起眼嘅商场仔,但系都有唔少捧场客😚星期六日最好早啲嚟,唔系就要等位架喇~因为座位唔算好多咋🤔呢度主打burger,亦有all day breakfast, fish and chips𠮶啲啦~我就最支持佢嘅burger😽芝士蘑菇汉堡 ($58)咬落都好有肉汁,而且牛味浓,最钟意佢蔬菜都好多,啖啖都好清爽,平衡返个油腻感😋另一个都系同一个burger,不过加咗$10转做素肉,佢嘅口感系极度似汉堡肉!不过当然肉味都系争啲,但都系唔食/唔食得牛人士嘅好选择👍🏻单点饮品会送薯条或沙律,我哋都系叫薯条~系偏粗嘅薯条,正正常常~我就叫咗杯特浓花生奶昔 ($38)🥜呢杯饮咗咁多次都仲系觉得好好味,佢唔会好杰,反而入口有奶香,同埋超浓花生味,好好饮👍🏻另一杯就叫咗奥利奥奶昔 ($38),呢杯都系饮过嘅同类饮品最浓嘅一杯,有曲奇粒粒添~汉堡好食~不过我觉得佢饮品更为出色,真系好值得去饮吓佢啲奶昔😌