返工Lunch不时都会嗌外卖,其中有间饺子系我公司嘅外卖大热之选,食过嘅同事都会觉得好好食!不过外卖净系得汤饺,煎饺要堂食先有,为咗试埋佢个煎饺所以同男朋友去咗店度食~ 呢间嘅饺子大大粒,里面包咗超多馅,而且真材实料,一啖咬落超超超满足!除咗饺子有特色,仲要特别推介佢个辣菜脯,做得超出色,超好味,食到辣嘅朋友仔一定要试ar~ 🧡风味三拼($56/9只)汤饺汤底有鱼胶淮山煲猪骨汤同重庆辣汤可以拣!不过我次次都系拣鱼胶淮山煲猪骨汤,因为试过一次就返唔到转头,个汤底真系超超超鲜甜,味道浓郁,但饮落好顺喉好舒服,超正!饺子方面基本有都试过,其中最钟意金菇肥牛饺同云耳椰菜猪肉饺! 🧡芝士猪肉煎饺($40/6只)饺子煎得金黄焦脆,外酥内嫩,一啖咬落满口滋香!仲有淡淡嘅芝士味,少少芝士唔会好腻,同埋煎饺都会跟一碗鱼胶淮山煲猪骨汤,食完都唔会有好热气嘅感觉,超正!

风味三拼

🧡风味三拼($56/9只)

芝士猪肉煎饺

🧡芝士猪肉煎饺($40/6只)