应该好多人都食过但我系第一次知同食😂仲要系朋友同我讲呢间冬甩好好食先去食🤭果然冬甩真系冇令我失望系好想买多几个返屋企💞🔺自由定食🔸明太子乌冬锅+ 番茄芝士吉列猪扒锅 $98+10乌冬好弹牙再配上浓郁明太子好正😚但忌廉好多所以有点滞建议share食会更好🙌🏻配料吉列猪扒大推!!炸得好松脆肉质很嫩💞上面仲有拉丝芝士超邪恶但好好食🧀而番茄底就正常,洋葱味更出~🔸肉味味噌酱油蒸饭+寿喜烧牛肉锅 $79+10份量真系好多!!蒸饭有酱油加木鱼调味很足够💦反而寿喜烧就有点失望,牛肉偏老寿喜烧味也不出但胜在牛肉够多🥲🔸冲绳海盐焦糖雪糕冬甩大推冬甩!!就算唔食主食都一定要试冬甩🍩呢个系定食包埋的,外皮脆脆地中间烟烟靭靭就咁单食已经超正👍🏻系暂时系香港食过最好食嘅冬甩🥹再配上焦糖酱同云尼拿雪糕系冰火交融✨🔸无糖乌龙茶定食附上的饮品,正正常常~🤤好味度 : 8/10🔙回头率 : 8/10

🔺自由定食
🔸明太子乌冬锅+ 番茄芝士吉列猪扒锅 $98+10

🔸肉味味噌酱油蒸饭+寿喜烧牛肉锅 $79+10

🔸冲绳海盐焦糖雪糕冬甩

🔸无糖乌龙茶
定食附上的饮品,正正常常~

🤤好味度 : 8/10
🔙回头率 : 8/10