2019-04-22
心血来潮好想锯扒,谂返起以前食过几次大件夹抵食嘅莎乐美,本喵即刻同老婆起行去锯一锯回味下😋😋一入到去时间尚早唔使等位,同老婆坐地下果层,由于极肚饿嘅关系,就一人一个餐💪🏽🤩餐包够暖唔会冻!不过由于本喵钟意甜,所以如果系甜餐包就perfect啦😫罗宋汤味够浓唔会稀!菜份量足!值得一推!😋本喵就要咗份铁板牛柳餐!一睇相就知份量好够!两旧牛柳大大旧!够牛味,咬落有口感唔会韧,唔会觉得系腌到淋嘅!👍🏽👍🏽薯角正正常常无咩特别🤷🏽♂️本喵夫人就叫咗份澳洲T骨扒!一样份量够哂大🤣本喵切嚟试一试佢,肉味好香,一样唔韧但亦都唔会觉得系腌到淋嘅👍🏽👍🏽记得记得,餐系包埋雪糕甜品嘅!总括而然,呢间系一间老牌扒房,一直喺荃湾屹立不倒!港式牛扒风味,而且啲扒大大份,尤其系佢嘅杂扒餐,绝对系一大挑战💪🏽💪🏽P.S. 绝对唔系食service,但至少呢间员工唔会俾面色你睇🎉
罗宋汤味够浓唔会稀!菜份量足!值得一推!😋
薯角正正常常无咩特别🤷🏽♂️
记得记得,餐系包埋雪糕甜品嘅!