2021-02-04
发现自从晚市无堂食好多餐都系买汉堡🍔系公园食🥲因为外卖又要系街食真系无乜得简😶.荃湾大街转角位 有间风格截然不同既欧美风情汉堡店🍔 用报纸做bg整得好vintage~ 仲有只外星人👽系门口欢迎你🙊小店主打汉堡🍔都有多款小食炸物同沙律🥗仲有得加钱转set🙆🏼♀️(12-4点有lunch set添) .▫贝罗菇双重芝士牛肉汉堡🍔 $89😋👍🏻:👅👅👅👅/5分因为我地share食 所以叫佐小店帮我地切开佐一半🙆🏼♀️ (唔好睇落好似好唔平均 其实系缩埋佐😂) 包身好松软 咬落口感好好 粉粉地既质地 我个人几钟意~~ 好白痴地以为贝罗菇系大烤菇😂😂 原来系一片片果种仲有生菜蕃茄洋葱做佐料 咬起黎口感都好丰富 唔会话超级爆汁但又恰到好处个肉得出系手打 带有颗粒感既安格斯牛牛🤤 比double cheese包住 好正😛😛 再配埋小店秘制酱汁觉得劲match 个味系类似他他酱咁带点酸😍 几特别der~.▫黑松露薯条🍟 $40😋👍🏻:👅👅👅👅.5/5分要赞既系 我哋拎到去公园仲系暖既😚 系粗薯bb!!! 有落盐 点黑松露真系好好eat🥺🥺 仲有比佐好满一兜比我地~ 最后我地完美将🍟清盘🙈 .总结,虽然
好多餐都系买汉堡🍔系公园食🥲
因为外卖又要系街食真系无乜得简😶
▫贝罗菇双重芝士牛肉汉堡🍔 $89
😋👍🏻:👅👅👅👅/5分
▫黑松露薯条🍟 $40
😋👍🏻:👅👅👅👅.5/5分
总结,虽然觉得个汉堡🍔比例比其他店好似偏细😶但真系觉得有惊喜几好食的!! 由其系个秘制既酱汁🤤
仲有张面包纸比我地包住食 唔洗整污糟只手仔☺️(第一次唔会食到成手都系😛)
有机会要堂食感受下个欧美风🙈 依家外卖有9折desu~