今晚就同个friend 黎到荃新天地呢间Pancake House HoiHoi 🥰🥰环境劲chill😍坐得超舒服😚😚仲食左佢地得晚市先至有嘅Hoi Hoi set for 2 😍😍每个餐都有两款主菜两个甜品同埋两杯饮品😊😊😊我地就拣咗安格斯牛扒配大阪烧pizza😋😋牛扒拣咗五成熟,煎得啱啱好,仲有个酱汁,配埋香脆嘅薯条同埋沙律❤️❤️❤️口感超丰富呀!大阪烧pizza🍕🍕超级足料,烟肉🥓🥓嘅咸香仲有沙律酱,配合埋大阪烧嘅配菜😊风味十足🥰🥰两款甜品就拣咗个草莓梳乎厘班戟🍓🍓同埋夏威夷果仁忌廉梳乎厘班戟🥞 pancake蛋香味十足,草莓味够晒香甜🍓🍓🍓而且草莓味非常浓郁,仲配有士多啤梨同埋蓝莓🫐夏威夷果仁忌廉,有一粒粒嘅果仁🌰🌰食落充满口感😚加埋香甜嘅忌廉❤️🩷真系一流👍🏻👍🏻饮品方面叫咗一杯由咖啡师即场冲煮嘅音乐家系列精品咖啡 - 巴哈🎶🎼同埋一杯热带特饮🍹🍹巴哈系由SHB等级高海拔硬豆冲煮☕️☕️再以葡萄干蜜处理😋😋有葡萄干❣️莓果🩷白兰地❤️热带水果同埋可可风味💚💚融合咗水果香气🍊🍇酒香同埋咖啡嘅香味😍😍热带特饮够fresh🩷🩷散出淡淡嘅柠檬香同埋柑橘香味🩵💛💚
每个餐都有两款主菜两个甜品同埋两杯饮品😊😊😊

仲有个酱汁,
超级足料,烟肉🥓🥓嘅咸香仲有沙律酱,
配合埋大阪烧嘅配菜😊风味十足🥰🥰

融合咗水果香气🍊🍇酒香同埋咖啡嘅香味😍😍