2023-04-26
荃湾真系太多好野食!今次去咗路德围附近嘅立鮨🎏佢哋出名好抵食 以为叫立鮨系企系到食去到餐厅先发现原来都有坐位✨今次我哋就叫咗2个晚市盛合试下~≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣#荃湾食好西≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣特选三文鱼盛合 $65 🍣◦`꒳´◦三文鱼寿司◦`꒳´◦三文鱼腩寿司◦`꒳´◦火炙三文鱼寿司◦`꒳´◦三文鱼小卷◦`꒳´◦辣三文鱼军舰三文鱼好新鲜 而且好甜啲饭本身已经有少少豉油所以我就冇点 已经好够味辣三文鱼好香 三文鱼粒口感好好$65可以食到咁多件寿司真系好平!<期间限定>海胆寿司盛合 $198 (会员$138!)🍱◦`꒳´◦海胆赤虾寿司◦`꒳´◦海胆带子寿司◦`꒳´◦海胆鱿鱼寿司◦`꒳´◦蟹肉海胆寿司◦`꒳´◦海胆火炙左口鱼边寿司海胆冇腥味,带一丝丝甜海鲜全部都处理得好好带子同赤虾都好甜令我最有惊喜嘅系海胆火炙左口鱼边寿司有一阵阵火炙味 同海胆好夹!出咗海胆嘅鲜甜~会员有特价,每日可以叫一份!富士山白桃梳打 $26🍑白桃味好出 包装得好靓😆好适合食寿司嘅时候饮≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣
荃湾真系太多好野食!
今次去咗路德围附近嘅立鮨🎏
佢哋出名好抵食
以为叫立鮨系企系到食
去到餐厅先发现原来都有坐位✨
今次我哋就叫咗2个晚市盛合试下~
#荃湾食好西
三文鱼好新鲜 而且好甜
啲饭本身已经有少少豉油
所以我就冇点 已经好够味
辣三文鱼好香 三文鱼粒口感好好
$65可以食到咁多件寿司真系好平!
<期间限定>海胆寿司盛合 $198 (会员$138!)🍱
◦`꒳´◦海胆赤虾寿司
◦`꒳´◦海胆带子寿司
◦`꒳´◦海胆鱿鱼寿司
◦`꒳´◦蟹肉海胆寿司
◦`꒳´◦海胆火炙左口鱼边寿司
海胆冇腥味,带一丝丝甜
海鲜全部都处理得好好
带子同赤虾都好甜
令我最有惊喜嘅系海胆火炙左口鱼边寿司
有一阵阵火炙味 同海胆好夹!
出咗海胆嘅鲜甜~
会员有特价,每日可以叫一份!
富士山白桃梳打 $26🍑
白桃味好出 包装得好靓😆
好适合食寿司嘅时候饮
有得坐系寿司台前睇师傅整
又特别又可以保证啲嘢食系安全
好体贴 俾咗啲篮我哋放袋~
食咗咁多嘢都唔系好贵!下次会再嚟食😗
立鮨 (安富大厦) (荃湾)
荃湾路德围26-42号安富大厦地下6号舖
❊
#hkfoodie #homehong #foodie #HKfood
#hkfoodshare #hkrestaurant
#香港 #hkig #香港好西 #香港好去处