餐厅: 初見
资讯:

2019-09-09 232 浏览
周日同男朋友去荃湾行下见呢间有set lunch 又几多选择几吸引咁 就去试下喇去到三点左右 都几乎满晒咁济环境唔似一般嘅日本餐厅 比较似文青cafe多啲坐喺呢幅草墙下食野 楼底又够高 几舒服几放松餐牌:种类都几多 价钱亦都合理✨石烧香草吉列牛肉 $118呢个都系呢到嘅招牌之一好多香草 不过食唔到香草味但就令到平时吉列𠮶种油腻感无咗烧好嘅牛肉可以点盐式者特制酱汁笔者就偏好酱汁多啲 因为真系好夹🤤🤤🤤个溏心蛋就略嫌熟咗啲 唔够溏心✨日式咖哩吉列猪扒饭 $68猪扒炸得好干身 炸粉亦都唔厚个咖哩好浓 日式得嚟又有小小辣味✨初见邪恶薯条 $40 (跟餐-$5)邪恶即系咸蛋黄 阔薯条好味不过可能笔者太重口 觉得可以再邪恶啲😆整体嚟讲 环境舒服 野食质素不俗 仲要唔驶加一 性价比嚟讲几高大家去开荃湾嘅话 不妨去试下😉
周日同男朋友去荃湾行下

✨日式咖哩吉列猪扒饭 $68
日式咖哩吉列猪扒饭
猪扒炸得好干身 炸粉亦都唔厚
个咖哩好浓 日式得嚟又有小小辣味

✨初见邪恶薯条 $40 (跟餐-$5)
初见邪恶薯条
邪恶即系咸蛋黄 阔薯条好味