2021-02-16
荃灣新店🎉 主打pizza🍕行入去即刻feel韓風味強烈🇰🇷 有個超大screen播住#kpopmv新店新裝修環境唔錯💗早去好好彩坐到窗口位🥰四人枱限聚令下變成2個人坐哂~ 好寬敞舒服食物方面lunch set 價錢由9x - 12x套餐只包一份沙律🥗或餐湯 飲品要另外加錢叫我哋叫左杯菠蘿茶飲🍹 好正喎!菠蘿味好出,冇叫到沙甜都唔算好甜,啲冰溶哂啲茶都冇淡到,好飲過好多出面啲台飲茶~除咗招牌pizza類 都有唔少意大利粉同意大利飯因為冇食早餐又執屋打掃🧹加湊B 極大運動量後超級肚餓!!!兩人叫咗兩個餐之後再叫小食😆然後上菜後好壯觀🙈 但最後都差唔多食哂只留返幾年炸雞打包返去俾屋企人試下味道方面~ 基本上樣樣都好食😋全部即叫即整👍🏻 唔算等好耐就食到熱辣辣嘅野食 Pizza嚟講款式多各有特色,餅底整得好香,又多芝士牛油果泡菜芝士炒飯,好有韓式風味好惹味,留意泡菜偏辣🌶 而牛果油有減辣效果全餐最愛係個炸薯條🍟 粗幼剛好,炸得超級靚 炸雞都有好多口味,韓式甜辣味唔係幾辣,食唔到辣應該都食到,外層口感整得幾好,雞肉略微乾身整體真係幾好~ 食完即刻推介俾屋企人有朋友問荃灣有咩新店推介,我會講依間
新店新裝修環境唔錯💗早去好好彩坐到窗口位🥰
然後上菜後好壯觀🙈 但最後都差唔多食哂
只留返幾年炸雞打包返去俾屋企人試下
味道方面~ 基本上樣樣都好食😋
全部即叫即整👍🏻 唔算等好耐就食到熱辣辣嘅野食
Pizza嚟講款式多各有特色,餅底整得好香,又多芝士
全餐最愛係個炸薯條🍟 粗幼剛好,炸得超級靚
整體真係幾好~ 食完即刻推介俾屋企人
有朋友問荃灣有咩新店推介,我會講依間!