2023-06-05 351 浏览
位于乐悠居的Food court,见佢新开张,于是第一时间就去试试,叫咗最基本嘅香菇鲁肉饭,试台湾菜最紧要试咗鲁肉饭先。58大元,价钱感觉还可以,但期待值随著等待时间慢慢下降……前后等咗半个钟,忍唔佳问问店员,佢答我即刻整,之后我睇住佢原来根本唔使煮,所有配料都系直接预先整好,直接𢳂落去就搞掂.其实依个做法系好正常嘅,但唔好要我等半个钟吖嘛,Ok唔紧要嘅,如果个饭好好食嘅话我都觉得值得等你𢳂半个钟嘅,但返到屋企打开一睇,我心情即刻沈咗下饭量算系够嘅,但啲鲁肉个份量我就真系笑出声,公平啲讲味道系Ok嘅,食得出菇味系入哂落啲油香到,但如果你话依个份量要收我58蚊嘅话,我就觉得唔多值啦我相信今次只系因为佢地新开张,营运流程未完善到,所以咁啱漏咗我单,但如果以价钱同份量对比嘅话,我谂末必会再谂依间噜。

58大元,价钱感觉还可以,但期待值随著等待时间慢慢下降……

香菇鲁肉饭

外卖自取